innan jag går å lägger mej

jag måste bara säga att något jag ogillar starkt är när man sitter o snackar med en kille och han börjar dra upp gamla förhållanden elr när ahn hade sex med nån tjej hit och dit. det vill int ejag veta, och om jag hade velat så hade jag frågat.. det e rätt avtändande faktiskt , tycker jag.. däremot e det ju en annan grejj om man bara  är kompisar,, men att berätta sånt för att impa på tjejen funkar inte , inte på mej iaf..
gonatt<3




pratar tele:)

pratar telefon med adina:) ska snart sova , ska bara fixa lite saker först:)
men säger gonatt ifall jag inte skriver igen:) sovgott

hej hoe lets go:)


sitter här o dricker glögg o äter pepparkaka:) lite sådär lagom mysigt nu när det är vinter :P
prao dagen har varit rätt seg faktiskt men sånna dar finns ju oxå! imorgon ska jag baka lussebullar med gamlingarna , kan ju bli trevligt:) det som e bäst me att ha prao e ju att an inte behöver plugga till nåt när man kommer hem utan det är bara till att göra vad man känner för!


måste bara säga att jag tycker att converse e riktigt snygga, fungerar till nästan vad som helst faktiskt, skit snyggt till en lång klänning ("hippieklänning" som vissa kallar den för:P) och är även snyggt till ett par jeans elr shorts elr vad som! skorna funkar även till varje årstid ,så ett stort plus till converseuppfinnaren:)




Halva Prao dagen har gått står nu o väntar...

Halva Prao dagen har gått står nu o väntar på lilla Candra ! Vi ska dra upp till skolan o äta lunch :) hoppas eran dag har varit bra än så länge :) puss


Ligger nu sängen o ska försöka sova :) min...

Ligger nu sängen o ska försöka sova :) min metod med att skotta snö funkade för jag blev tröttare XD men till er alla från oss alla (lilla jag) en riktigt stor godnatt kram ! :)


snart läggdags:)



sitter nu med min syster vid datan o pratar o kollar på andras facebookar för att vi inte har så mkt mer till liv:)
jag ska snart ut o skotta snö så jag blir trött , annars kommer jag inte kunna sova för jag e ganska pigg nu och då kommr jag vara skit sur i morgon på mig själv när jag vaknar i morgon , så bäst att jag skottar:)
höhöhö jag e lite hyper nu faktiskt , så ska sluta skriva innan jag börjar skriva saker jag inte borde , för som min mama säger " en gång på internet , alltid på internet:)"
puss hejs o gonatt o svejs:)<3

bild från förra året då det va snö som faen:)

10 saker som inte många vet om mej:)


  • jag hostar när jag äter jordgubb o vanilj glass.. varje gång faktiskt:P
  • jag var "kär" i min kusin, nicke wahlgren & magnus uggla samtidigt när jag va liten:
  • jag skriver dagbok
  • när jag pluggar lyssnar jag alltid på creedence clearwater revival
  • jag tycker  att gamla männsikor är as grymma:)
  • jag trodde att tandtuppen bodde i min grannes träd tills jag var typ 8-9 år hahha
  • jag tror attman föds på nytt när man har dött och ajg tror oxå på andar/spöken
  • jag älskar att gåvissa på nerverna , att provocera folk helt enkelt:)
  • jag vill leva på musiken
  • jag går o lägger mig mellan mamma o pappa på nätterna om jag drömmer mardrömmar
:):)




bjuder på gammal bild:)

Testar att mobilblogga:)

Testar att mobilblogga:)


hej:)

dagen på praon  va faktiskt kul:) jag kanske inte har sagt vart jag praoar men e på ett ålderdomshem iaf:) så jag har suttit o fikat me gamlingarna o hört på deras historier ett antal gånger:)
jag har även skottat snö .. igen, haha gör pappa glad varje dag:)
men jag ska äta:) puss

snöflingor:)

fixat med snöflingor nu som ni aknske ser,, tyckte det var passande,emilia hjälpte mej:) kika in på hennes blogg btw --> http://diaryframe.blogg.se/ :)
jag har fortfarande inte duschat , satt o pratade med emilia i telefon så blev fast här;)
detta inlägget var ju mkt onödigt men jaja , någon aknske tycker det e jätte intressant:)
men lär inte skriva mer nu ikväll, vi hörs i mån önska mej lycka till med praon:)
puss

snösnösnö:)

har varit duktig o varit ute o skottat åt pappa lite överallt på trädgården faktiskt , så det blir härlig träningsverk i mån:) även vart nere me flera ton sopor i kontainerna o fixat massa saker åt mama som hon inte hinner göra själv nu när hon fixar me mitt rum:)
så skönt tt jag inte ens behöver tänka på att gå o lägga mej än för jag kan gå uppvid halv nio i mån och det e guld värt:)
jag ska dock hoppa in i duschen:P men kankse skriver senare ,om inte så gonatt:)<3

Första advent:)

idag har mamma börjat måla mitt nya rum, ska snart byta till det :) känns bra faktiskt:)
ännu bättre är att jag har lite sovmorgon i morgon, ska inte vara på min prao plats förrens vid 10 vilket e skit nice:)
va i stan innan o hitta ett par skor som jag blev helt fucking kär i , behöver ett par vinterskor o dessa va helt amazing:) hade dock inte pengar så det räckte , de kostar 599 :- ;( så ska försöka låna lite pengar från mamma o köpa skorna i mån elr nåt:)
sitter nu o kollar på en video min kompis la upp på mej o henne när vi va små :) haha rätt söta va vi ändå:):P
men jag ska äta lite , hörs senare:)<3

vidrigt beteénde:O

http://www.youtube.com/watch?v=D09qJJ6JLPk&feature=related

kolla den videon? den e sjuk .. fattar inte hur man kan behandla en människa på det sättet och jag fattar inte hur personerna som gör detta tänker? det är en person med ett sinne för i helvete?:O
visst tanten kanske itne har alla hästar i stallet men det ger inte rätten till att trakassera någon så hårt? och att hon reagerar som hon gör tyder väl på att hon menar nåt med det , men hon menar då fan inte att dessa omogna äckel till tjejer ska fortsätta...  tyckte bara att det var hemskt rent ut sagt.. tänk till lite innan ni agerar för gudsskull...
ni beter er som småbarn , elr nej förresten  småbarn fattaratt man inte gör sånt för de har respekt vilket ni tjejer på videon inte har.
tack o hej för mej , jag ska sova gonatt:)

Youtube:)

Har skaffat ett youtube konto och till och med laddat upp en video på mej när jag sjunger:) min systerfilmar mej o typ står o ler hela tiden så jag kunde inte hålla mej , så det e därför jag ser failad och jätte glad ut ibland:)
http://www.youtube.com/watch?v=Xu4K2s_w80w




hejsansvejsan i pepparkakslandet:)





jag har lite smått kul för mej själv:) ska ju renovera rummet jag ska få så mamma o pappa har flyttat ut massa möbler, så det ekar i rummet här jag har datan så jag sitter o sjunger o massa så det låter lite som om jag har auto-tune haha :P
har iallafall varit hos min kompis lisa större del av dagen där jag och hon bakade pepparkakor o annat skojj:)
innan det var jag i stan med mamsen o kollade efter tapeter o det hitta jag typ ljusa neutrala tapeter me blommor o löv o sånt på:) helt okej o absolut värda 179 kr för två rullar lixom:)
sen skulle jag springa in på lindex lite fort o köpa en ny foundation och blir helt kär när jag jag ser denna tröja
så jag var tvungen o köpa den oxå , utan att ens prova den för det hade jag inte tid för xd



2 bilder från mitt och lisas Julpyssel oxå :) lisa som bakar:)


lisa som bakar:)

mina fina pepparkakor:)

jag ska fixa en sak nu , kanske visas på bloggen sen , hörs sen:) puss<3

erkännande elr nåt sånt:)

Jag älskar mörkhyade killar:) jag tycker att de är mkt snyggare än bleka svenskar , inget illa menat.. säger bara vad jag tycker:)
mörkhyade har så sjukt fina ögon så det knappt e sant;O Mörka bruna ögon som man drunknar i.. och sen de som är mörkhyade och har blåa ögon , det e inte å leka med o.o http://www.youtube.com/watch?v=j-86zbljp2E&feature=related  <--- kolla han , han har sånna blåa ögon och är lite av ett ideal på det jag menar me mörkhyad och blåögon , plus att han sjunger bra oxå,fast han har auto-tune:)
men alla människor är ju ser ju bra ut på sitt sätt tycker jag:)
sitter med min fanta exotic och lyssnar på lars winnerbeck och melissa horn-som jag hade dej förut, mkt fin låt faktiskt :)

jag har faktiskt inte gjort et skit av det jag sa att jag skulle göra , jag har bara suttit o sjungt o spelat gitarr men jag har hela natten på mej:)
imorgon ska jag åka till stan o köpa tapet till rummet , ska ju ha fondvägg :) o sen ska jag köpa lite smink o så, eftersom mitt typ är slut  /care:)
juste venne om jag har sagt detta innan men iaf, köp inte lingonglass, helt onödiga pengar som slösas , inte god inte enligt mej  den smakade som spya helt seriöst, men tycker ni om spya så köp o ät den:)

Ni får en bild till för att jag e så snäll idag:)
puss



sweet home .. again:)


är hemma igen , fryser som fan gör jag dock därför jag har mössa på mej och min älskade pippi tröja som mormor sticka till mig för många år sen:) meningen att den ska vara jätte stor men den sitter som en vanlig tröja nu :)
vet inte hur kvällen ser ut för mig riktigt , blir nog att plocka runt lite=städa och dra fram typ:)
ska leta fram lite pyssel o sånt najs bajsigt:) ska till min kompis imorgon o ha lite julmys typ , så vi ska baka pepparkakor o göra mozartskulor elr va det heter , o sen typ små tomtar o sånt av mandelmassa o sen lite vanligt julpyssel:) ska bli ytters trevligt faktiskt och bilder kommer , dock kan jag inte lägga upp fler än en bild åt gången i mina inlägg, vet inte riktigt vrf funkar på andras datorer men inte på min , man ska ju kunna trycka på infoga bild ikonen men när jag trycker där kommer inte "bildarkivet" upp utan det är bara helt vitt, så om någon vet hur jag ska göra så säg gärna till :)
men ska gå o leta fram lite pyssel innan jag glömmer det:)
puss<3
förresten tyck va ni vill om bilden men både ni och jag vet att det e roligare attt läsa bloggar med bilder elr hur? sen får bilden se ut som den vill för jag är ingen fotomodell:)



fredag:)

äntligen helg som har varit mkt efterlängtad denna vecka:)
funderar på att göra massa bra saker nu dessa timmar , har redan ringt min praoplats men skulle behöva städa rummet och städa undan allt jag har spridit ut här i huset o kanske skotta snö åt pappa o sånt:) men först ska jag äta o sen ska jag till stan o köpa lite saker o så:)
puss sålänge:)

hej och hå ett o två 34568075689


sitter här o ser glad ut:) har vart riktigt glad idag faktiskt , omringas av härliga människor :)
ska plugga vidare, ska bara visa en bild först somjag hitta på datan, min syster tog den på mej till hennes projektarbete för typ ettår sen:P

det va kallt som fan , -25 grader typ:P


aja gonatt på er mina söta:)<3

fullt upp nästan:O

har massa jag ska göra på bara nårra timmar , ska plugga massa matte inför provet i morgon inte okej:O
osen tyska o antagligen lite kemi eftersom jag inte hade provet idag o jag ska till farmor o farfar och på kör snart oxå o tralalal såkänner mej lite såhär nu :



men ska springa till farmor o farfar nu:) sen blir det som sagt kör puss:)

(orkade inte rotera bilden så ni får rotera på era huvven:)

upp och nicka socker dricka:)


som mamma alltid sa på morgonen när jag var liten:)
jag ska snart iväg till bussen tänkte bara göra ett litet kort inlägg. jag har sovit gott men blev lika sur som vanligt när min klockradio ringer och brusar samt pratar med väldigt hög volym klockan 6 på morgonen så att jag rent ut sagt flyger upp ur sängen för att jag blir lika rädd varje morgon . även om jag har haft den i typ 3 år;P
inget skönt sätt att vakna på , men jag vaknar knappt annars om jag inte skulle ha min lilla mardröms klocka:)
men aja , kul jul:) ska gå nu så ha en bra dag:)
puss<3


bild på emilia och mej:)

plugga färdigt

elr ja typ iaf, tänker inte plugga mer nu , för nu ska jag inviga våran nya dusch , sen ska jag lägga mej i min älskade säng o sova:) om ni inte redan har fattat det så älskar jag att sova , när jag väl sover:) tråkigt o gå o lägga sej för att vara pigg till skolan?:P
det snöar massa ute förresten o glittrar på gatan under lyktstolparna:) vackert:P
har snöat konstant i 2 dygn nu , fast typ skit små glittrande snöflingor som flyger omkring såe inte mkt mer än 1 dm på marken men det är awesome ändå:)
i mån blir det talangjakt på skolan, vilket jag tycker ska bli lite kul o se på:)
men jajaj va jag skriver;p ska duscha nu iaf:)
gonatt på er gobitar:)<3

hejhejhejhejhej:)

ett råd till er alla, ät inte saltgodis om du har torra läppar det svider , mkt..
aja , dagen har bestått av skola och emilia:) länge sen jag o hon va faktiskt som ni kanske har märkt:)
men det va kul som alla andra gånger , även om vi båda va jäkligt sega , vi gjorde julkort me massa barn:)

sitter nu o ska plugga ttill kemi omprov , e faktiskt sur på min kemilärare , jag har varit sjuk o har inte kunnat gå till skolan o hämta boken bor lixom 2 mil därifrån o det sa jag till henne o att jag itne kunnat plugga o fråga om jag kunde göra provet i mån ist men nejnej det gick absolut inte o sen sa hon att jag skulle göra provet iaf o jag sa att jag inte kunde nåt hade bara varit på en lektion på kemin nu när vi jobbat om kol o allt eftersom jag har varit sjuk o vart på gymnasie sak o massa o hon svarar me att jag kunde gått in på internet o lyssnat på kapitlet de handlar om men jag kunde inte adressen o hennes svar va ju urbotat korkat " adressen finns i boken" men what the fuck JAG HADE INTE BOKEN :O:O men jag fick göra provet iaf så jag satte mej vid den där jävla bänken och gjorde provet helt i onödan för jag kommer få göra omprov i morgon , då kunde jag ju lika gärna kunnat plugga på provet de där 50 minuterna ist för att sitta o glo på ett vitt papper .. skolan gör mej sur ibland.
men aja ska sluta klaga o plugga ist:)
puss så länge:)

tralalla:)

jag vet jag vet , mina rubriker är inte okej , men vafan jobbigt att man måste ha rubrik på precis alla inlägg.. :p
jag sitter här i en handduks turban elr va det heter och sitter o skriver me en kompis på msn , mkt roligare har jag inte , ska nog gå o lägga mej , kommer va skit sur på mej själv i morgon annars , så pussgonattpå er:)<3

:)

har i stort sätt legat i sängen hela dagen , förutom några få minuter då jag har varit på tooa o ätit o lite sånt ;P
mår faktiskt bättre nu o min hosta har nästan gått över , vilket e en jääkla tur me tanke på att jag har sån jäkla "träningsverk" i magen så det gör ont så fort jag hostar :P
men i mån blir det skola imorgon , kom på att vi har kemiprov och boken ligger i skolan, det känns... underbart:)
jag ska cykla en sväng på träningscykeln tror jag , vet att det är en dålig idé så ska överväga den först:P sen blir det en lång varm dusch:) hörs nog senare puss<3

helt slut:O

jag vet att mitt bloggande i dag har varit både tråkigt o ointressant .
är dock sjuk så har spenderat det mesta av dagen sovande i soffan. blir nog antagligen ingen skola för mig i morgon, hostar som fan så kommer ju nästan få magrutor, ivilket fall så har jag träningsverk. o jag har ont i huvvet o känns som om jag kommer svimma när som helst, så e nog bäst o gå o lägga mej:)
puss gonatt på er:)<3

hemma från skolan:)

slutade vid elva idag:) riktigt skönt , skulle sluta vid 3 annars :P idag har jag varit på gymnasiet o kollat in lite olika program, lutar faktiskt mot omvårdnad:)
ute snöar det för fullt och jag hoppas på att snön lägger sig så att det blir en riktig vinter, behöver dock inte vara lika kall som förra året;)
jag ska gå o kolla efter nåt o äta och sen ska jag vara lite kreaktiv hade jag tänkt mej :)
hejsvejs så länge:):)

unstoppable..;)

har precis kollat på spy kids 3D fast utan 3D glasögon :P haha tycker fortfarande att dom filmerna e bra(A)
sitter nu vid datan mätt som fasen efter pizza o cola o lyssnar på kat deluna-unstoppable:)
var i stan innan tanken va att jag bara skulle leta efter cupcakesljus som jag vet skulle funnits i vetlanda men dom va slut elr nåt för jag hittade dom inte ;( men ist köpte jag:
  • Taklampa- en sån där billig boll typ gjord av rispapper elr va det kallas på jysk:)
  • lack leggings för att mina gamla e sönder och oxå ett par vanliga bomullsleggings eftersom alla mina andra har försvunnit:O
  • doftljusgrejj , en sån där kruksak o sen häller man olja på den o så luktar det mumma:):)
  • doftpåsar:) som Wonderbaum fast tjejigare;P
  • små jätte fina pillerburkar , ser lite ut som läppglans burkar:) perfekta att lägga ipren o P-piller o sånt i:)
  • nagelfilar me söta grisar på:)
  • Målarfärg till rummet:)
  • lila galjar (sånna som på bilden fast lila då)
  • julgardiner:) (mamma betalade dom dock)
haha min söndags shopping :)



cupcake:)

Två bloggar jag läser dagligen är Kisses blogg (http://www.kissies.se/) och Fokis (http://fokis.se/)
har inte nån stor anledning till vrf jag läser kissies men hon är ju "sveriges största bloggare" och rätt så Provocerande vilket gör att man läser hennes blogg.
Foki är däremot sjukt frän , älskar hennes stil och bilder. Hon har en stil som det skriker Foki om:)
och dessa cupcakeljus e ju något som jag såg för första gången på hennes blogg faktiskt och jag e totally in love with them;)





ska försöka få tag i sånna för dom e riktigt söta:)

Godmorgon:)

vaknade för en stund sen och har precis kokat ägg, mer har jag inte hunnit göra.
idag ska jag dra till stan o antagligen köpa färg ska byta rum från mitt lilla till ett relativt större:)
så ska måla om i det "nya" rummet o lite så , elr aah mamsen ska måla mitt jobb e att sätta henne i arbete skämt åsido;)
när brukar man baka pepparkakor o lussebullar föresten?:O
puss<3

lördagkvälls svammel:)

inne igen efter en välbehövd promenad:P
haha vi gick o pratade om att det faktiskt är första advent nästa vecka , vilket jag tycker är skit mysigt för jag älskar när man sätter upp adventljusstakar och allt var det är:)
funderar faktiskt på ifall jag ska sätta mej och rita något elr om jag helt enkelt ska gå o lägga mej , fast det känns rätt uteslutet att gå å lägga sig klockan tio en lördag kväll;P
får se vad jag gör helt enkelt, ska kankse skriva en liten önskelista till tomten? för att han (mamma o pappa) ska veta vad jag vill ha i julklapp!
Ha en  bra lördagskväll för det ska jag försöka ha:)
säger faktiskt godnatt nu , eftersom jag inte kommer skriva mer i kväll ;))
puss<3



bild på mej från julafton för två år sen:):)

ut o röra på mig:)

jag ska ut o gå med lisa , en kompis, det kommer bli skönt jag tycker om att gå ut en sväng på vinterkvällarna för det e mysigt när alla i detta samhället där jag bor hänger upp julbelysning för de är alltid tidiga och det är två tanter som typ tävlar mot varandra om vem som har mest belysning så när man kommer mot deras hus o går så lyser det som attan xD det e rätt fränt så ska se om dom har börjat med det nu:)
puss sålänge;)

massmedia

massmedia påverkar oss människor mer än vi tror haar jag insett nu efter att ha snackat massa om det på so:n .
jag satt o kollade igenom gamla bilder och hitta denna bild som min syster tog på mej för två år sen , jag tyckte att jag var jätte tjock , helt seriöst nu , jag hatade seriöst min kropp jag tyckte att jag var jätte mkt större än alla andra och jag försökte till och med att gå ner i vikt .. det är sjukt för jag insåg aldrig att jag faktiskt var smal , nu bryr jag mej inte om hur jag ser ut lika mkt , jag har inte drömkroppen men jag tänker inte heller träna som fan o gå på kissies kaloriräknings diet heller för den delen bara för att andra ska tycka om mej , jag är relativt nöjd över min kropp nu idag:)
men kolla lixom på bilden mina armar är skit smala  :O och mina ben är bara kött o ben ..
gå inte över till den onda sidan , ni är fina som ni är och så länge ni är nöjda med er själva så är det som det ska vara:)



(jag gör asgarv på bilden samtidigt som jag räcker ut tungan därför gjorde jag den stiliga paint saken över ;P)

sitter o läser i..

sitter o läser i massa söta böckersom jag fått av mormor där i står det massa som barn har skrivit o skickat in :p
tex:


"Gode gud
jag vet att man ska tycka om sin nästa men om håkan fortsätter att ta min ena skridsko kommer jag faktiskt att slå honom. /bertil"

"käre gud, jag vet att det står att man ska vända andra kinden till men vad gör jag om min syster slår mig på ögat? /teresa"

"de hade ingen tandkräm förr, så då kunde tandtrollen leva loppan / mattis 7 år"

"förr i tiden hade de inte uppfunnit grisen än. då fanns det bara vildsvin.... och så adam och eva! /August 5 år"

"väldigt gamla människor var faktiskt apor när de var små /fredrik 4 år"

"gamla människor kan vara bra att tvätta golv med. /lasse 5 år"

"en psykolog är en galen man som slår tanter /emeli 6 år"

finns en massa fler , orkar dock inte skriva alla :P

Hat på detta..:O

nånting som jag rent utsagt hatar det är när folk tror att ens vänner är deras vänner?
när de säger "ja vi känner ju han och hon o den" o man bara: "nej lilla du jag känner personen du är inte vän me han.. "
jag hatar det , verkligen avskyr det , skaffa egna vänner för ihelvte och sluta spela på mina? detta är mitt liv inte ditt...  o herre..

även när man har en kille på gång och ens "vän" försöker lägga ett finger i mellan för att förstöra . Jag förstår inte hur man kan kalla sig själv för ens vän då? och sen när personen undrar varför man inte litar på han eller henne
JADU undra vrf ? jävla smartass..

det är i sånna lägen man önskar att man inte ens lärt känna sin såkallade "vän". för man vinner inget på det utan "vännen" försöker sakta men säkert ta ditt liv i från dej .. ta dina vänner för "vännen" kan inte stå ut med tanken att du har andra vänner än han/hon , eftersom "vännen" själv inte har det . den enda vännen han/hon har är du , men "vännen" förstår inte det .. för jag menar om du skulle dissa "vännen" skulle han/hon stå ensam kvar och inte förstå vad alla hans/hennes vänner tog vägen , men sanningen är den att den enda vännen han/hon hade inte stod ut mer med han/henne . och alla de vänner som "vännen" trodde att hon/han hade som egentligen bara var dina , försvann med dej ...





lördag


jag har varit vaken sen nio , ville inte kasta bort hela dagen på att sova , dock låg jag o lipa o kolla på djungelboken 2 ist så det var ju inte mkt bättre:P
igår snöa det som fan o det va faktiskt rätt mkt snö men nu så smälter allt o det e typ bara slask .. känns väldigt onödigt då:P

jag hostar as mkt men det hör j lite till vintern elr hur? för man kna ju faktiskt säga att det är vinter nu tycker jag:)
dagen ser rätt chill ut:) jag ska antagligen till stan en snabbis, får mina pengar idag(Y)
sen ska jag och min syster dra till gymmet o "fettet ska brinna" vet inte riktigt än hur kvällen blir :P
men jag ska göra nån god lunch nu :) hejsvejs<3

bjuder på en 1.5 år gammal bild då jag var kind of blond:)



skriver på om allt och lite till<:)

okej , klockan är halv tolv typ lite mer men aja och jag e på skriv om allt humör.

jag har tänkt på en sak elr iaf de senaste 15 sekunderna , att jag är bra på att ge råd till andra , jag kan ge stöd och råd i alla sorters situationer utan nårga större problem med att komma på vad de ska göra åt sina "problem" men när de kommer till mej själv så står jag där och vet inte vad jag ska göra , jag kan ge råd till andra men inte till mej själv helt enkelt:P det e rätt sjukt ändå tycker jag, vilket faktiskt påminner mej lite om potatismos:O
jag tycker inte att det är gott , jag tycker att det e äcklig konsistens på det och jag vetifan hur man ska äta det , man kan ju inte tugga på det direkt. och alla dessa potatis klumpar i skolans "hemma gjorda" potatis mos är det värsta.

en sak som jag oxå tycker är lite fail är att tjejer sitter jämt å klagar på att vi inte förstår oss på killar och att de är svin coh players och hela slanten , men vi pratar aldrig negativt om oss själva på den fronten. Vi får det att låta som om vi är offret, men i själva verket är vi så mkt bättre själva?
jag tycker att vi tjejer oxå är svin i vissa tillfällen , att vi playar minst lika mkt men det är något man blundar för , för vi gör inte fel nej nej bara killarna , så förlåt ni killar där ute från mej , för jag är oxå en sån tjej som tänker så xD

vi hade förresten en jätte intressant disskution idag i skolan:)
frågan vi fick var ifall vissa människor föds onda!
det blev jävligt stora disskutioner om detta kan jag säga , vi i min grupp satt o skrek för att överrösta varandra så till slut fick vi börja med att räcka upp handen hahah ;)
vissa trodde att man kan ha det i generna och därför helt enkelt vara ond när man föds.
jag däremoot tror att man föds rätt så neutral man vet ingenting om omvärlden och man han inte sett nåt annat än äggets innerdel :)
däremot kan människan därefter påverkas av miljö och personer i sin omgivning.. uppfostras man genom att bli slagen så tror man att det är rätt sätt att uppfostra sina barn på  och för vidare det i generationer efter generationer till någon inser att det är fel.
jag tror att personen blir påverkad som mest när man är barn då man håller på och lära sig vad som är rätt och fel och då man är som mest lättpåverkad.
Växer man upp i t.ex en rasistisk familj så är oddsen rätt stor att man blir rasist själv.
jag är uppvuxen i en familj där mina föräldrar alltid har sagt att alla är lika mkt värda och att ingen är bättre än den andra , även om jag i bland kan se ner på folk så håller jag fast vid den tanken.
jag är inte rasist någonstans , jag tycker att det är awesome att blanda kulturer och språk och allt vad det är och jag stör mig inte alls på att sverige tar in invandrare , så länge dom håller sig till landets krav och lagar:)
men vem har sagt att svenskar är bättre? jag håller mig inte helt och hållet till lagen.
människor är helt enkelt värda en andra chans och om då flyktingar t.ex vill komma hit för att få ett relativt tryggt liv så borde vi hjälpa dem:) vi är ett rikt land o vi har massa plats .


haha jag vet att jag skriver mkt , men detta är vad jag kom å tänka på och jag ville dela med mig utav det goda:)
jag tänker faktiskt försöka avsluta detta inlägget men lite mascara tips:)
jag själv brukar faktiskt ha lite problem när jag ska köpa ny mascara och sen vet jag inte vilkenjag ska köpa eftersom jag vill ha den bästa men det står och sägs på reklamen att alla är bäst så det är inte lätt när man står där vid sminkhyllorna och försöker :p
så detta kanske blir till lite hjälp iaf:)
jag tänker rekomendera två st

  • först och främst max factor masterpiece waterproof som då är vattenfast och håller sig jätte bra , kan dock vara svår att skölja av men det är den absolut värd. perfekt om man ska bada på sommarn men inte vill att sminket ska åka bort helt och hållet så fort man doppar huvvet under vattenytan xD denna håller i vått och torrt helt enkelt och får en 4 av 5 av mig priset på den är runt 160 kronor har jag för mig:) http://www.prisjakt.nu/bilder/bild.php?p=323431&type=standard&size=140
  • en annan mascara som jag fick av mamma är  rimmel sexy curves mascara och den är absolut en av de bästa jag har testat. den ger långa och fina ögonfransar och klupar sig inte om man inte sminkar lager över lager över lager då vill säga. den håller sig oxå under dagen för vissa mascaror kan ju blekna bort lite och få lite grå nyans och smulna bort lite under dagen men denna mascara håller sig så man ser nästan likadan ut efter flera timmar som man gjorde när man sminkade på den:) det är den som jag användereftersom denna mascaran e helt lovely:) faktiskt utan att överdriva får den 5 av 5 poäng:) vet dock inte hur mkt den kostar men inte allt för mkt:P
http://nyfikengul.files.wordpress.com/2010/09/rimmel-sexy-curves-mascara.jpg


Jjaja jag vet att man inte ska göra långa blogginlägg men ni får vara happyface ändå:) för jag har skrivit massa:P

ska sova nu , är massa trött o det kliar i min näsa e nog allergisk mot något :o
Godnatt mina små bloggkikare:)<3

kladdsak;P



jaja ni får en bild , för jag har tråkigt o för att ni ska ha nåt o kolla på xD
ögonen ser lite cpiga ut men lev med det , det va en 10 min kladd så va fan ;)

hejhejhejhejhej:)

ooh jag har haft världens bloggtorka och har därför knappt skrivit nånting denna vecka..
jag har färgat håret nu iaf:) har inga bra bilder , tog en snabb bild i morse bara för skojjs skull dock blev den inte jätte lyckad håret ser ungefär ut sådär e typ röd brunt irl :) på bilden ser det mest mörkt ut^^



resten av denna fredag kväll ser rätt lugn ut, sitter nu o målar o lyssnar på status quo  ( pappas lista på spotify:)
fast jag klagar inte jag tycker om dom:)
kan hända att jag ska ut o träffa ett par kompisar senare , men det beror på ifall jag orkar dra mig ut i detta kalla snöiga sverige:p
jag ska fortsätta sitta o lyssna på status o måla vidare . bild kanske kommer :P
hejs:)<3



hejhejhje_=)

legat i  soffan o kollat på disney channel stor del utav dagen , var rätt hängig när jag vakna imorse så jag stanna hemma från skolan ;P
har inte sådär jätte mkt att skriva ville väl mest visa att jag lever och ni får ursäkta mej för att jag har världens sämsta update(det kanske inte ens heter så men ni fattar va jag syftar på hoppas jag:)
men jag ska gå o lägga mej :) pouss gonatt på er <3

hemma:)

hemma efter en hel dag i vetlanda:) först gymnasie besök på njudung o sen mcdonalds o stan me adina o nårra:)
helt okej dag:)
puss

besviken


jag blir såhär sur*visar me armar*.. och besviken blir jag ännu mer .. stör mej på att alla elr iaf många hakar upp sig på åldern ist för personligheten?
att bara sluuta snacka för att det fins åldersskillnad? då kan man ju undra vem som beter sej äldst egentligen.
visst jag e inte bättrre själv, men det e när jag själv blir utsatt för det som jag öppnar upp ögonen för detta.
ååh nej nu ska jag plugga tyska, ja jag vet det suger tell me about it xD
hejsvejs

bild på mej och emilia sen helgen:)


usch

jag vet inte hur jag mår , kvällen i går slutade inte som väntat o jag vet inte hur allt blir nu ..
mycket snurrar i mitt huvud nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra..
jag e helt slut
ska plugga tyska elr nåt nu
hejs

mot vetlanda


hejsvejs :)
sitter här me emilia o ska snart dra iväg men först ska vi fixa lite saker:) njut av våra fina bilder:):)
piusss<3


hejsansvejsantjalalallaaala

sitter hemma hos emilia o ska välja kl'der till henne:) hon klarar inte sånt själv hon e lite invaldid:=)
ikväll blir det vetlanda igen:)
hörs senare :) pusshjes lingonhäst:)

upprepad bild jag vet jag vet:)

Ska i väg:)

ska i väg till emilia ska bara fixa lite saker först , hinner inte skriva mer o jag vet detta va rätt onödigt inlägg xD men mne you looove it:9
pusshejs<3

Bloggtork

har haft bloggtorka i dag därför har jag inte haft så mkt uppdateringar , men jag har iaf vart på kören och det va kul:)
öhm , har sedan suttit vid datn resten av kvällen , ska snart ta en dusch<:P
har suttit å gjort bilder ,ahha me massa figurer på o typ saker som jag har målat på , kan dock inte visa bilder me tanke på att personerna på bilderna inte tycker det e en bra idé:P
men ska dra, ha en bra kväll gonatt på er puss hejs <33

iahjfvlet

hej hooe:)
har precis ätit potatisms för andra gången i dag , och det e inte ens så gott xD
jag ska snart i väg å sjunga,:) men först tönkte jag sitta här en stund:)
dagen har varit hur glädjefylld som helst, haha candra (min kompis) är en utav de flummigaste o härligaste människorna som jag har träffat haha så me henne kan man inte vara på något annat humör än glad:)
men jag ska sjunga lite karaoke nu , för det tycker jag e kul tjajlalla:)
PÖÖSSAR:)

nagel olja= guld:)

sitter med nattlinne och med en handduk på huvvet och har lite handvård:)
jag har en produkt som är som en olja för nagelbanden och naglarna , den reparerar trasiga nagelband och gör nageln starkare:) jag trodde först inte att den skulle fungera, men det gjorde den verkligen och jag har använt den mkt:)
vet tyvärr inte vart den är köpt för mamma köpte den till mej för nåt år sen och jag vet inte vad det heter mer än nail care oil heller :)
men den är iallafall jäkligt bra:) det jag menar me detta är att nagel olja är bra överhuvudtaget :)
har provat andra och dom har oxå varit bra:)

men jag ska fortsätta med det jag håller på me kan inte skriva mer för blir kladdig av oljan och vill inte få ett oljigt tangentbord;P
puss gonatt<3

erkännande elr va ska jag kalla det?

Jag måste bara säga att jag läser Kissies blogg nästan varje dag , och till råga på det så tycker jag att hon e tuff..
Visst många tycker att hon har förstört sitt utseende och blablabla , men det e ju så hon vill se ut så låt henne:)
Hon är ju sig själv och skiter i vad andra tycker, elr vad jag tror så skiter ingen i vad andra tycker helt och hållet, bara att många inte orkar lägga ner tid på att bry sej om andras åsikter. för hur man än gör så finns det alltid dom som avgudar det och dom som hatar det;) men hon fortsätter med det hon vill och hon verkar tycka om det så tummen upp för Kissie:)   

(bild tagen från kissies blogg xD)



jag har föresten skrivit en so nyhet nu:) *stolt*  och hemkunskapen kollade jag på i sisådär tio sek , men jag känner att jag kan det mesta elr iaf har en liten aning om vad det handlar om:)

jag sitter här framför datan med tända ljus runt om kring mej, jag tycker om ljus o sånt det blir en så mysig stämning , allra helst när snön ligger alldeles vit utanför fönstret:)
jag vill faktiskt att det ska bli advent o allt nu, jag blir på så mkt bättre humör då xD jag vet inte riktigt vrf men jag blir bara det:)

men jag ska hoppa in i en varm skön dusch nu , skriver senare:)<3




;);)


Nu blev bilden rätt liten xD detta e lite av de kläderna jag vill ha just nu , inte så mkt färg o så , men vill ha lite neutrala saker oxå:)
älskar kjolen och skorna:) och den röda bh:n  ;) tycker om accessoarer jätte mkt , de kan göra hela outfiten mer fyllig och komplett:)

nu ska jag sätta mig och plugga en del hemkunskap och skriva nyheter till so:n xD
PUSS<3


jag stör mej på att man måste ha rubrik hela tiden?

som ni märker e jag inte på bästa humöret , men det beror på vissa saker , två saker som jag vill säga är att jag stör mej som fan på folk som är fake och folk som försöker vara precis som andra, visst man kan ha en förebild det e lugnt men man behöver ju inte låssas vara precis lika dan för det?

det finns en som försöker vara som jag m jag stör mej , hon låssas ha samma stil som mej och låssas vilja ha lika dana saker jag förstår lixom inte vrf? vrf inte bara ha sin egna stil det ser ju bara fail ut om man försöker se lika dan ut och vara som nån annan , ååh jag blir frustrerad,, om jag gör nåt gör hon lika dant ohh , jag vet jag e löjlig nu men va bara tvungen å få ur mej det;P
det kanske är någon av er som läser detta som känner igen sig i detta och har lite förståelse iaf xD

jaja , nu e det massa snö ute iaf, har snöat i flera timmar nu, jag vill ut o ha snöbolls krig , det e ju så kul men man fryser händerna av sej och det  svider av kyla i ansiktet när man för snö i det :P
men det hör ju till elr hur?:)

sitter o kollar på massa olika kläderssidor:) jag älskar kläder , synd att jag lever på mitt barnbidrag så har inte så mkt pengar till kläder;P
Skor älskar jag oxå , fast det kanske hör till kläder men ändå..  tycker om det mesta när det gäller Mode o sånt :P
tycker om utstickande kläder och stilar..  älskar färg och sånt som drar folks blickar till en:)
älskar skor , udda och coola skor:) klack elr inte spelar ingen roll för jag tycker om det mesta:P
gillar att inreda och har ett öga för det, och jag har lätt för att sätta mig in i min omgivning:)

men jag ska gå å äta , kalopps me älgkött, det e gott:) iaf älgkött, aja vi hörs senare, ska ge er lite smakprov på vad jag gillar för stil o så:)
puss o hejs banan mos:)



usch fy

pappa kommer in i rummet , fiser och går ut igen? haha kul verkligen -.-' menhan hade väl kul antar jag xD

Ska ut i duschen å göra lite hårinpackningar och sen ska jag gå å lägga meJ:)
sängen är efterlängtad:)
puss gonatt på er alla:)<3

Älsklingar:)

hej igen..

har legat å sovit i 2 h framför tv:n haha mkt skönt ... men det e så jäkla kallt typ överallt i huset , elr så e det för att jag e så trött som jag fryser:P kan de va så?

satt å kollade runt efter ett par skor o hitta dessa, älskar dom , har velat ha sånna länge men har inte hittat :P
Älska Älska Älska Dom:)
Inte bästa bilden men ändå ;)
ska kolla vidare efeter skor o kläder hörs snart:)<3



..

Har precis skrivit ut min "egengjorda kassabok" har inte hunnit göra så mkt mer sen jag kom hem från skolan , jag  e skit trött xD vill ha looov:P
sitter å pratar med Emilia i telefon o funderar på att fixa lite på mitt rum:) typ me ljus o sånt, det tycker jag ser lite mysigare ut xD får bara se om jag pallar , kommer nog hamna i soffan på väg upp till rummet ;)
men ska äta , puss hejs<3

Hos emilia:)

sitter i soffan hemma hos emilia och kollar på vem kan slå filip och fredrik:) är lätt på deras sida:)
ska snart gå åka hem o sova-.-' ska upp tidigt som faen i mån .. kl 6 YEey älskar att behöva gå upp så tidigt bara för att jag måste åka buss till skolan ..
jag vill ha längre lov, jag pallar inte skolan  skönt att det är massa luciaövningar och gymnasiebesök nu:)
ska antagligen sjunga på lucia och så:)
gymnasiet vet jag inte rikigt med men ska nog antagligen gå omvårnad me musik profil:)

men jag säger gonatt nu för jag kommer inte skriva mer i kväll:)
ha en fortsatt bra kväll:)

kommentera gärna om ni har lite tips till gymnasiet å så:)

pusshejs i lingonskogen:)

lite tips till er:)

kom på att ni kanske vill ha lite tips till hårinpackningar och ansiktsmasker :P


Hårinpackning
för torrt hår:)

  • Olivolja
  • Balsam, vilket som hellst det som du använder
  • 2-3 msk Honung
  • en halv Advokado
  • 1-2 äggulor:)
blanda ihop allt så att det räcker till håret , ni med väldigt långt hår kan behöva det dubbla xD
funkar lika bra i torrt som blött, men helst handduktorkat hår:) annars rinner det bara bort

detta brukar jag använda , jag brukar låta det sitta i , man kan ha i det under natten om man känner för det , det är ju bara ännubättre, men från 15 min-60 min brukar jag ha :)

En protein rik Hårinpackning-
gör håret glansigare och skyddar topparna från att klyvas:)

  • 2 ägg
  • 1 msk olivolja
  • 1tsk äppelcidervinäger
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 msk öl
skölj håret och ahanddukstorka det sen masserar du in hårinpackningen och låter den sitta i 30-45 min skölj sedan:)


för fylligare hår- kan du mosa bananer och låta sitta i fuktigt hår i ca 15 min och sen skölja ur och sen ta schampo efteråt.



Ansiktsmasker

  • Banan: Ger mycket näring till huden.
    rengör porer och är mjukgörande.
    Mosa 1 banan och blanda i lite citronsaft.
    Ställ i kylskåpet en liten stund.
    fördela ut det i ansiktet.
    Låt verka 30 min. Skölj av.


För normal eller blandad hy

  • 1 del mycket fint riven mandel
  • 1 del honung
  • 1 del äggula
låt verka i 15 min och skölj sedan av


För fet hy

  • 1 ägg vita
  • 10-12 droppar citron saft
  • i msk honung
lägg ett tunt lager över ansiktet, låt torka och skölj av efter nåågra minuter med ljummet vatten , återefukta huden med någon ansiktskräm efter eftersom denna mask torkar ut.:)


hoppas detta va till någon hjälp för er:)







Nyvaken

godmorgon:)
vaknade nyss o är lite sådär halvt död:P
jag funderar på att göra något riktigt  vettigt idag, så att jag känner att jag har gjort något för en gångsskull xD
får tänka vidare på vad :)
hejs så länge:)

spaa:)



gjorde daim innan , elr det smakade inte daim så fejkdaim va det väl mer xD
jag mår lite så där halv dåligt, vet inte riktigt varför kan ju vara tack vare minnessaken idag elr nåt..
vill komma på lite andra tankar så funderar på att ha lite spa kväll, men ändå orkar jag inte.

men mitt hår behöver hårinpackas efter min failade färgning för några veckor sen , som ni inte har hört om va?:P
haha kan ju lika gärna dra det här o nu:P ja skulle färga håret blont , är ju blond egentligen xD
så vi köpte2 st mood slingblond 101 och slingade , sen när håret var urtvättat o hade torkat så va inte hela håret slingat utan vi hade missat lite, men mitt mål va ju att jag skulle blondera hela håret och me tanke på att det va så gott som blont då efter slingningen så gjorde vi en helblondering oxå från mood för att få de rätt blonda slingorna ljusare.. men det var ett misstag för när vi tvättade ur håret och det torkade var håret uppe på huvvet gul/orange och från öronen och neråt var det blont/vitt så det va ju bara till att färga håret i en annan färg:P
så nu är mitt hår iaf jätte tort efter detta, inte så slitet men torrt och stört xD

så som sagt jag skulle behöva göra:

  • Hårinpackning,massor faktiskt xD
  • ansiktsmask- inte för att jag ahr dålig hy , men den e rätt torr så skulle behövas återfuktas  :)
  • hand och fotvård:)
  • raka benen o allt:) va inte så länge sen men ändå, när man ändå e igång så:)
  • Plocka ögonbrynen
skulle vara skönt o bara tänka på sej själv för ett tag, bara tänka på att se bättre ut, för det e rätt lätt att göra :)

får göra det i morgon ist:) ska ändå sticka o träna i mån så kan ha en hälsodag/avslappningsdag i mån:)
blir en bra och lugn avslutning på lovet:) för skolan börjar på måndag igen.. fuck

men  hörs i mån hejsvejs:)


spara pengar:)


Orkade inte rotera bilden nu heller,, men jag kom å tänka på en sak för er som spelar gitarr (precis som jag(A) )
ni som inte har en Capo asså en sån här --> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f7/Capo2_bild.jpg/250px-Capo2_bild.jpg
så funkar ett gummiband o en penna nästan lika bra:) se bara till att det sitter så att strängarna trycks åt :) om ni fattar hur jag menar:)
tänkte att jag bara kunde dela med mej av det till er:)   (btw, inte min idé, en kompis visa vet inte var han har fått det i från)


hemma

hemma igen nu då, shit satt o försökte hålla tillbaka tårarna som fuck, lyckades nästanxD
emilia sjöng fint som vanligt:)
nu ska jag snart äta mat;P , blev lite sent i dag me tanke på att vi va i kyrkan xD , nej jag brukar inte gå till kyrkan men nu gjorde jag det eftersom min mormor dog  detta året.. elr asså under det året som har gått .. aja
skriver senare ska gå o kissa:)
pöösss

.

hejsn:) e hemma nu ,elr jag har ju varit det rätt länge xD kom precis ut ur duschen :)
snart ska jag till morfar o äta o sen ska vi på minnesgudtjänst för ablnd annat Mormors skull<3 , plus att emilia ska sjunga så kände att jag ville gå, även om jag säkert kommer sitta o böla, därför e det synd att min vattenfasta mascara e slut så kommer va helt randig i ansiktet sen o.o
men jag måste skynda mej nu , ska dra om 40 min , och jag har massa å göra :)
puss<3

tralallallaallaalalalalala

noo drunnk at alll:)
sitter hemma hos emilia, denna natten e helt sick:O katten fastna me huvvet under ugnen och jag sitter här o bara sjunger :)
nu ska vi ut o röja lite tänkte vi oss:) åpuss gonatt på er ;:)
jag kommer säkert skriva ett lika onödigt inlägg sen igen:)

Hos emilia:D

sitter hemma hos emilia o kollar på ice age 3 för andra gången för att vi typ missa hela filmen första gången , fast det gör vi nu med för vi båda två sitter som två geeks vid varsin data och sitter o skriver me massa på msn , facebook och allt va det nu e :P
försöker att ladda ner blasterball 3 men det går ju inte direkt fort, eller så är det bara jag som är jävligt otålig xD
måste bara säga att emilias lillebror e sjukt gullig förresten...<3 fast det e ju hon me:) och nej jag e inte lesbisk:P
eftersom jag ändå redan sitter å skriver ett inlägg kan jag ju lika gärna göra en töntig frågesak så ni får veta lite onödig fakta om mej:D

 Fyra frågor om förhållanden;

är du singel? - yes box:)
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja det gör ja la;P
hur många har du varit kär i? -  ingen typ , mn har gillat en person jäkligt mkt
är du kär just nu? - nej


Tio frågor om dig själv;

namn? - Rebecka
när fyller du år? - 7 mars
några piercingar? - läppen
vad har du på dig just nu? -jeans,t-shirt o myströja:)
vilken årstid är bäst? - sommar och vinter tror jag;)
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -  sovmorgon vakna jämte någon man tycker om :)
vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögonen och min läppar även mina armar, faktiskt:D
vad är du bra på? - prata med alla olika människor,skratta o musik:)
vem älskar du mest på denna jorden - jadu , svår fråga vet faktiskt inte :O känner ju inte alla xD

10 frågor om dina vänner;


vem vet allt om dig? - ingen
vem är den roligaste av dina vänner? -adina, emilia:)
vem är snyggast av dina vänner? - david
vem är mest partyprisse? - sebastian
vem är den du helst har filmkväll med? - min syster lisa :) hon o jag garvar åt samma och har samma filmsmak typ iaf:)
vem av dina vänner är mest "evil"? - jag(Y)


10 Frågor om din familj;

vem står dig närmast? - lisa
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jaa , elr beror på på vilket sett:P
vem är farligast i din familj? - petra
vem ser roligast ut i din familj? - pappa 
vem är coolast? - jag
har ni något husdjur? - japp en hund:)
vem har du mest gemensamt med? - lisa tror jag:D
vem står för underhållningen? -Petra och jag , när vi tjaffsar:D
vem sover du oftast med? - mej själv, annars lisa:) när vi somnar framför tv:n:)
roligaste kvällen med familjemedlem? - lisa

10 frågor om idag;

vad har du gjort? -sovit, käkat halstabletter kollat film o serier o vart me emilia:D
har du varit glad idag? -¨ja det e ja la:)
har du varit ledsen idag? - jaa
har du gjort något bra idag? - ja jag gör alltid bra saker:)
vad ska du göra nu? - sitta här, gå ut en sväng sen o kolla film efter det:D
har du gjort något dåligt idag? - absolut inte;)
vad har du ätit idag? - chips o våfflor muuums
har du duschat idag? - yes sir
är du trött nu? -  haha ne håller på å bli über pigg:D
vad händer imorrn? - sova, o sen får jag se
Går du i skolan? - yes jag e ett smart ass(Y)
Har du varit i skolan idag? - aah absolut , jag går i skolan på loven:)

Annat;
Hur mår du just nu? - helt okej
Har du piercat dig? - ja?
Annat? - yeeeeeeeeey

Telefon/mobil;

Vem ringde dig senast? - jarla (rickard)
Vem ringde du senast? - mamma tror jag;)
Vem sms:a till dig senast? -basse
Vem sms:a du till senast? -basse

Övrigt;

Är du hungrig nu? - itne så men vill ha cola:)
Vad är klockan nu just nu? - 00.07
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se, facebook,bdb(Y)

Familj;

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - nårra timmar sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  nårra timmar sen

Sport;

Går du på någon sport? - nej
I så fall, vilken/vilka?
Trivs du med den sporten? - absolut:)
Tycker du att den sporten är rolig? - awesome
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - ja jag blir på skit bra humör så jag gör glädje dansen i fem timmar efteråt:)

Övrigt;


Gillar du punk? - ja , lyssnar på allt:)
Har du sminkat dig idag? - aah:)
Isåfall, vad för smink? - mascara o foundation
Vad har du på dig för trosor/kalsonger just nu? - hipsters
Hur ser de ut? - svarta me en kossa på:)
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - vit t-shirt bh 
Hur ser den ut? vit o spets typ? o ja jag kollade:)


Musik;

Lyssnar du på musik just nu? - aa
I så fall, vilken låt för tillfället? - viva la vida me darin , emilia som satte på låten xD
Vad gillar du för musik? -det mesta , men inte allt:P

Kläder;

Har du fler än 4 linnen? - haha jag har en hel låda me linnen
Har du fler än 3 jeans? - jauup
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du resteröds-trosor? -nej
Har du en vit bh/topp? - ja
Har du en svart bh/topp? - ja


Smink o hår;

Använder du mascara? - ja
Använder du Wax? - inte ofta:P
Använder du ögonskugga? - inte ofta
Använder du kajal? -ïnte så mkt nu längre:)
Använder du hårspray? - ja,ibland
Använder du volymspray? - ne
Andänder du mousse? -inte ofta
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - ne
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - händer
Använder du brunkräm/foundation? - ja
Använder du rouge? - ibland:)
Uppsatt hår eller hängande? - båda
Plattar/lockar du håret varje dag? - ne
Duschar du varje dag? - aah typ,
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - hade fått måla varje dag då:P så nej


Kärlek;

Är du kär just nu?- fortfarande nej
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
När går gränsen vid otrohet? - hångel elr sex
Är du romantisk? - haha lite kanske
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - ne
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - hahahaha aa
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - martin:)
Hur länge höll det? -nån dag:)
Hur länge var ditt kortaste? -nån timma:)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?- hittar jag nån bra vill jag ha ett förhållande annars kkan jag lika gärna vara singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Är du en bra pojk/flickvän? -får väl hoppas på det:P
Vem sov du senast bredvid? - emilia
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - säger inte här
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? -ne
När fick du din första kyss? - när jag va 12-13 asså kyss då
Hur gamla va dina föräldrar när dom blev tsm? - 20 kanske
Har du ngn gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - ne
Skulle du kunna tatuera in din älsklings namn på armen? - nej tror inte det
Har du mest blivit dumpad elr har du dumpat mest? -dumpat

:)

Drar till emilia nu , kanske skriver lite där , men inte säkert xD
ha en bra fredagskväll, sup er inte för fulla:)

pussar<3

våfflor?:)


Hej igen:)
funderar starkt på att göra våfflor o sen ta en varm varm skön dusch:)

ska gå oo leta efter våffelförpackningen:)
hejs så länge:)


hej o håååe

Hejsan :) har varit vaken i snart 8 h:) *stolt*
vaknade vid 5 i morse och kunde verkligen inte somna om så jag gick ner o gjorde en stor kopp varm oboy och la mig framför tv:n , låg o kollade på dora utforskaren o svampbob och sen en konstig film som skulle föreställa en komedi , men enligt mej var det en psykofilm:P

just nu sitter jag här alldeles ensam hemma och tänkte dra på musik på högsta volym o dansa crazy dansen:)
senare ska jag dra till emilia och sova där i natt:)
har inte mkt mer o skriva just för tillfället men ha en bra dag:)
puss

nattinatti:)

Hej igen , ska faktiskt snart gå o lägga mej tänkte bara göra ett litet onödigt inlägg först
har suttit framför tv:n me pappa och syster o kollat på veckans kanin elr va det hette,, det va faktiskt lite kul xD
innan det var jag med emilia , ute i kylan xd men man ska ju vara ute lite oxå ist för att sitta framför datorn hela dagarna hehe , vi hade faktiskt skit kul , satt å garvade och va skit oseriösa med allting :) satt å garvade åt minnen och allt va det va:) fast e fortfarnade lite kall xD
men jaja , nu ska ajg försöka sova för pallar nt sitta vid datan mer ;)

gonattt:)

:)


ska dra till emilia nu ha en bra torsdagskväll , för det ska jag ha:)

jag orkade inte rotera bilden :P



tralalla:)


sitter o lyssnar på Cee Lo Green – Fuck You, lite smått kär i låten:)
jag har seriöst inget å göra , har suttit framför datan typ hela dagen :)
måste bara säga att jag tycker att Eva longoria e skit cool:) kolla bara detta klippet:O

http://www.youtube.com/watch?v=FGXM2hpYW4Q&feature=related

visst det kanske bara e en roll , men ändå hon e bra:)

plus att jag har så sjukt mkt som jag vill lära mig:O t.ex street dance , problemet är ju bara det att jag e sjukt kass på att dansaxD
sen vill jag kunna måla graffiti:) visst alla kan väl måla men jag vill vara grym inte bara måla lite streckgubbar hit o dit utan riktig jäkla cool graffiti:)

det skulle vara grymt:)
men ska ladda upp lite bilder på datan nu:)
hörs senare:)<3



maat:)


började koka pasta eftersom jag inte har  ätit mer än en banan idag för att det gör skit ont att svälja , så e as hungrig nu och jag skiter i att det känns som om halsen ska gå sönder för mat e bra:)
jaja , ska äta nu:)


sjuk ;//

hejsan hejsan:)
sitter här o kan knappt svälja , ont i halsen som faaen.. och huvvet bombar snart sönder mej , min nacke e stel och jag har ont i mitt högra öra haha ser faktiskt lite ut som en zombie:)
skönt att jag inte ska göra något idag då:)
jag har inte mkt mer att skriva faktiskt , ska gå o ta nåt varmt o dricka:)
puss hejs<3


bjuder på min rosa/lila bild:)

gonatt:)

hemma nu igen :) sitter o försöker att redigera lite bilder , gör det aldrig så det går ju som det gör:P
den första blev rosa:) haha , nej jag försöker inte fjortis redigera dom utan jag lägger till lite effekter här o där och sen blir det som det blir:)

jag ska lägga mig vid tv:n lite nu , annars kommer jag fastna här framför datan halva natten :P
i mån blir det upp tidigt o dra till gymmet me Syster , om jag orkar .. har ont i sidan av halsen och mitt huvud bankar, så får se hur det går me det:P

en sak som jag tycker är synd förresten.är att man inte syns i radio för jag menar  kodjo från p3 och christian hedlund från rix fm borde synas mer än va dom gör ;) inte för att jag klagar på deras röster , men de borde starta en talkshow på tv:)

puss gonatt:)<3

123 fanta o rosé:)

Jahopp ska snart iväg, ska bara hitta nårra kläder att ha på mej för just nu har jag inga byxor xD
har precis sminkat mej o ska fixa håret också sen e jag klar:)
tog nårra halv bra bilder som jag tänkte att ni lika gärna kunde få se en, så ni har nåt å roa er åt :)

heh oyes:) pusshejs<3

gomorron:)



Sitter och lyssnar på Älskade Bruno mars och förösker hitta Raggsocks beskrivning till mamma o.o haha det går ju som det gör, för hon vill ju inte ha nåt av det som jag hittar xD
satt nyss o pratade me Emilia i telefon, hon får mig jämt på bättre humör som t.ex nu:)

idag är en sån där dag då jag inte vet vad jag ska ta mej till , vill åka å träna men jag har ingen o träna me för jag har tappat bort min syster:O har letat efter henne men hittar henne inte , jobbigt läge ;p
och jag vill även vara med alla människor som existerar men jag är dubbelmoralisk och vill inte det...
en sak som är säker är att jag ska iväg till min kusin Philip som fyller 7 år i kväll, han e en av världens goaste barn ska bli kul å träffa han och hans lilla syster , det va ett tag sen nu:)
men jaja , ska äta frukost nu och sen duscha , ha en bra onsdags morgon:)



min fyllehund:)

...



Jag är trött som fan o har varit det typ hela dagen , men ändp sitter jag fortfarande här , framför datan och blir bara tröttare och tröttare ..
sen så har det hänt lite grejjer också så jag behövde snacka lite med någon , o simon ställde upp:)
glad för att underbara vänner finnns när man behöver dom<3

det som gör mej ännu mer irriterad är att jag sitter å klagar hela jävla tiden o tycker synd om mej själv ,
jag har vänner jag har en familj jag har folk som älskar mej och bryr sej om mej men ändå låter jag mina känslor för en kille trycka ner mej , blir det inget så blir det inte , jag fattar inte vad det e som ajag inte förstår..
finns folk runt om kring mej som har det mkt värre  de är förlamade , de kan inte prata , de har ingen familj , de har inga vänner men ändå är det jag , jag som sitter och klagar över mitt när det bara är löjligt, detta går väl antagligen över , det är en idiotisk del utav tonåren , men de som inte har någon alls ? det är ju sår för livet..
usch jag vet inte vad det är med mej , jag behöver väl antagligen sova men jag vill inte vakna upp i morgon och må skit , då e det bättre att fortsätta att vara vaken .. får se vad jag gör , gonatt på er andra iaf ni som har tänkt att sova:)
puss på er och tack för att ni orka läsa allt de jag skriver. <3






öland minnen!



haha sitter o snackar minnen på öland me min kompis adina haha :)
typ om när vi va tolv och gick förbi en husvagn på böda camping där två stycken låg o hade sex haha och vi kunde inte tro våra ögon så vi gick fram och tillbaka förbi husvagnenoch kollade in tills dom där inne drog för gardinen :p hahahaha , vi hade kul då :p
btw denna bild är tagen på scenen vid skolan:)




happyface:)

jag är glad:) mkt glad faktiskt , en sån där konstig och härlig känsla  den kommer säkert snart gå över men får ta vara på den nu så länge som den varar då:):)
vad gör ni alla förutom att antagligen sitta vid datan me tanke på att ni läser min blogg!?:p

jag måste bara säga att jag älskar bruno mars, hans låtar e skit bra och ajg tycker verkligen om hans röst och stil:)
aja ska väl inte skriva så mkt till nu  har ju ändå inget vettigt att skrivaxD

puss hejs:)<3

happyface:)

jag är glad:) mkt glad faktiskt , en sån där konstig och härlig känsla  den kommer säkert snart gå över men får ta vara på den nu så länge som den varar då:):)
vad gör ni alla förutom att antagligen sitta vid datan me tanke på att ni läser min blogg!?:p

jag måste bara säga att jag älskar bruno mars, hans låtar e skit bra och ajg tycker verkligen om hans röst och stil:)
aja ska väl inte skriva så mkt till nu  har ju ändå inget vettigt att skrivaxD

puss hejs:)<3

Hejsan:)

Kom precis hem från gymmet, jävligt skönt att träna har inte gjort det på skit länge nu:O får ta tag i det, skit bra att göra nu när det är mörkt ute så tidigt, med tanke på att jag inte vågar gå ut och gå ensam i mörkret:O

annars har jag inte hunnit så mkt mer idag , har bara varit vaken i 3 timmar typ.
Fixade lite på bloggen innan jag stack iväg o tränade , va tycks?

aja ska äta nu :) mammas mat(Y)(Y)
sen blir det duschen:)

puss så länge:)


egoegoego:)



lika bra å lägga upp en bild på mig så att ni vet hur jag ser ut, bilden är dock rätt sliten , mitt hår ser skit smutsigt ut och min näsa ser gigantisk ut:P men men , det e de värt:)

får lite panik av tanken på att det redan är tisdag i morgon:O lovet kommer ju ta slut innan det hinner börja:P
jag ska gå å ragga upp ett sotrt glas oboy nu:) lär inte skriva mer nu i kväll men vi hörs i morgon , gonatt:)<3

tonårstänk


fan va ajg blir lack nu fan . jag vet inte vem jag ska snacka med och vet inte hur jag ska göra me mitt liv . jag har en massa val o göra och vet inte vilka beslut jag ska fatta fan allt bara faller samman mer och mer ,, jag behöver seriöst hjälp. men av vem, psykolog elr kurator? massa snack om att jag ska gå dit hela tiden men hur ska de kunna hjälpa. kan det inte va som när man var liten? att det fanns knappt nårra problem och man var glad nästan hela tiden förutom när man gick in i bordet elr ramlade.
att man var kär i sin pappa och man brydde sig inte ens om att han var tillsammans med mamma. att man var kompis med alla ovasett kön och ingen brydde sig om vilka kläder man hade och hur amn såg ut i ren allmänhet.
det va bättre förr, just nu är det mesta bara skit  kanske en del av att vara tonåring men varför ,? e man ung ska man vara ung också man ska göra misstagen som unga gör men vad man än gör får man skit för.



pumpa elr rumpa?:O



nu ska jag fixa en pumpa åt mamma, vi har glömt bort det så e lite sena i år:P resultat kommer nog upp sen xD

yey , mamma läser min tankar:)


ibland tror jag att mamma läser mina tankar:P hon har gått o köpt denna söta t-shirt till mej:) happyface på mammor<3

(bildupppladdningen funkar nu:)

Tjosan i trosan

jag tänkte lägg upp en dagens outfit bild men lyckas ju inte , vet hur amn gör men  det vill sig inte , aja får överleva utan bilder på bloggen nu för stunden iaf, men det ser ju så tråkigt ut utan bilder.. men men xD
jag har blvit glad nu btw , så detta har typ varit humörsdagen. kind off iaf:)
men ska släppa ut hunden en stund så att han får nåt o göra:) puss så länge<3

Ensam hemma och hundvakt-.-'

sitter hemma ensam , spelar lite gitarr och e hundvakt:P
mitt humör har svängt upp och ner som fan på dessa två timmar som jag har varit vaken:O från trött till pigg till trött, till lessen till sur, till arg och till neutral. väntar bara på att bli glad nu då:P

det hela handlar egentligen om kärlek , tror jag iaf.. har hållt på med en kille från och till nu i snart 1, 5 år och det hela börjar bli förutsägbart.. därav alla humör svängningar xD
plus att det är en massa problem med familjen och allt run tom kring så jag har tappat bort mej själv någonstans på vägen hit. tror att en stor del utav mig försvann då min mormor dog förra vintern, hon var typ min bästa vän, nu låter jag som ett mobboffer, men mormor fanns alltid där , när jag behövde snacka och hon förstod mej, hon kunde bara kolla på mej och veta exakt hur jag mådde. Hon var en god människa .. och jag saknar henne något så jävla mkt , bara tanken på att jag aldrig mer kommer att få se henne gör mej illamående..
men aja sånt är livet, man får leva vidare så gott det går lixom:)

ska sjunga o spela vidare nu:) puss hejs<3


va tycks om den nya headern btw?:) emilia som gjorde den åt mej:) älskar dej gumman<3

RSS 2.0