Gynekologen i askim ..

Gynekologen i Askim är inte o leka med , inte när man dricker Varm choklad till ! :)






Nu är det måndag igen

jag har inte varit såhär trött efter skolan någon gång innan typ .. de första jag gjorde när jag kom innanför dörren idag var att klä av mej jacka o skor o gå direkt till soffan o la mig och sov i två timmar..

sitter nu o kollar på "familjen annorlunda" med mamma o syster , så sjukt söta ungarna är , men hade nog inte klarat av ens en halv dag tillsammans med dom haha

Nu efter detta ska jag fixa iordning på mitt rum :) har köpt ett par Marilyn Monroe schabloner som ska sättas upp i mitt rum!

Jag villåka utomlands:)


Söndags kväll!

Fotbad och wallander , knappt att det kan bli bättre just för stunden en påse godis skulle väl vara pricken över i:et men ack nej , mitt nya liv har börjat nu! :)


kvällens what to do



  • plugga matte
  • städa i ordning på rummet
  • Försöka hinna dra till gymmet en sväng
  • fotbad (pedikyr)
  • kolla på Solsidan :):)
  • Wallander <3

promenad och varm choklad:)!

har varit ute på långpromenad med syster o hunden idag igen :) gick 1,5 mil haha as skönt , så nu har vi gått typ 3 mil denna helgen !
nu sitter jag och kollar på family guy och dricker varm choklad:)
ska nog plugga lite Matte , för jag har matte prov i morgon, jobbigt läge typ :P



jag älskar min jacka! den e as skön o ha på sig när man är ute o går eller springer:)

barnfilmer

kommer ni ihåg alla tusentals barnfilmer man såg och älskade när man var liten? jag och min syster började snacka om de innan när vi va ute o vandrade :)
vi snackade om " inga rövare finns i skogen " och " allra käraste syster" , vi äääälskade dom filmerna o har inte sett dom sen vi va små , så nu ska vi kolla på dom ikväll :)





allergisk mot grädde?

Jag har kommit på en sak , jag tål inte grädde :O i vilket fall som helst mår jag jätte illa efter att jag har ätit det o så , men de kanske bara är att min kropp tycker att det är äckligt elr nåt:O?



pretty hemsk bild , men bättre än ingen ?

NU ska fettet Brinna!!

okej , nu jävlar sitter jag uppe här mitt i natten o kollar på bikinis o massa andra kläder på internet o tänker " rebecka , nu får du fan ta tag i ditt tränande och få den där kroppen som hon har , hon med den där uuuursnygga bikinisen , den ska sitta lika snyggt på dej som den gör på henne " så nuu ska jag sätta igång , på allvar !

börjar med en helvetes långpromenad med syster i morgon , och sen får de fasen bli gymmet!








tandläkarn...

jag ska till Tandläkaren den 28 mars, oherre, tycker inte om tandläkarn;( inte för att jag någonsin haft något större fel på mina tänder men vem vet :O tandtrollen kankse har haft ett tredjevärldskrig i min mun o.O


bekännelser (a)

* jag hatar en person.. inte hatar så att jag vill döda men jag hatar och känner mig illamående av att ens titta på personen. känner mig som förföljd av den.

* jag har börjat titta på solsidan , jag som skulle försöka hålla mig borta från det :P

* jag tycker onani är bra:O , sen kan alla tycka vafan dom vill :)

* jag har skrivit en låt om en kille , haha as töntigt jag vet men låten är faktiskt helt okej , tror jag :O
rätt gammal låt dock :P


Konversationer :O

Känner att mina msn och sms konversationer börjar bli för dåliga o lama , vad har hänt med mej :O jag som alltid har klagat på att det är förbaskat tråkigt när de blir en hej , va gör du , hur mår du konversation o inget mer , haha men har börjat bli sån själv :O
SAMHÄLLET PÅVERKAR OSS FÖR MKT :O







åååh"!:)


ooh , första dagen efter lovet avklarad :O sköönt , bara 3 dar kvar .. *snyft* ne men skämt o sido så höhö e de inte så farligt .. eller?
nu ska jag snart in till stan o köpa cola tror jag :) de e förbaskat gott:)
sitter o camar med adinis, tycekr om henne i bland faktiskt  ;) *blinkar sött med ögonen*

Haha , mörka ögonbryn? ;)


har pluggat vidare lite tyskan , ååh.. va tråkigt de e ..
jag ska duscha nu hade jag tänkt .. candra tycker att jag ska bjuda me andra in i duschen , tycker inte att hennes person förslag nåt vidare bra dock .. så duschar SJÄLV ! :)

satt o lekte lite me sminket , elr lekte o lekte , målade ögon brynen svarta utan någon anledning haha , va tycks , borde jag se ut så på hel tid?? (a)




LOOVE , till min pippi tröja som mormor stickade till mej när jag va liten :) haha kan fortfarande ha den , bara för att den va aaas stor när jag va liten så nu sitter den lagom, men mamma ska göra ny till mej , aaw :)




ville bara skriva o berätta om hur duktig jag är !:)

idag har jag :

* städat mitt rum mkt :O

*fixat lite på rummet , typ lite inredning

* gjort våfflor , egna våfflor :)

* gjort en massa tyska , men har ändå massa kvar !

* pratat jätte mycket i telefon :)

* gjort en spargris , eller gjort o gjort , tog en glas burk:)

*gjort en "take care" låda, vilket aldrig blivit av innan :P

o nu ska jag göra lite mer tyska o sen ska jag försöka hinna gå ut o gå en sväng me! :P


när alla andra är i skolan typ:P?!

hemma från skolan , mår inte hellt super , hade hoppats på att må bättre idag men ack nej .. jag som va taggad för today was the day ju:O
jaja jag ville iaf göra någon nytta av denna dagen så jag håller på o städar mitt rum :) har precis skurat golvet , haha här kör ajg på för fullt :)

ska fixa de sista o sätta in lite blommor o sånt för att rummet ska bli extra fint , nu  jäklar typ:P


haha tv4 vädret är ju klockrena :P

gubben på vädret på 4an sa " jaa idag har det varit soligt i stor del av sverige"
man bah "jaaaaaaaaaaaaaaaaahaaa , men jag vill inte veta hur vädret var idag , jag vill veta hur det blir imorgon , men de får jag väl reda på imån kväll då:)"


folk som inte kan hjälpa andra utan vänder på de!

jag är på dåligt humör! venne riktigt varför men alla är så självupptagna , vänder allting så att allt kretsar runt dom..
ska hoppa in i duschen o duscha lääänge o försöka tänka på annat!

om man inte orkar gå ut , utan vill kolla på tv;)

jag vill ha ett rullband .. visst de e ganska  skit tråkigt att gå o springa på rullband men ändå , fatta nice o springa framför tvn, typ om man kollar på biggest loser samtidigt så behööver man inte känna höra den där tanken inombords som säger " rör på dej , ist för att sitta still" :)
visste ni förresten att man förbränner 2 kalorier i minuten när man kollar på tv :) de e ganska slappt ändå!


vart tog lovet vägen?:O:O:O

som vanligt, o som på alla lov så är sista dagen hemsk, jag tycker alltid att jag har gjort för lite på lovet , vilket jag har nu med.
skola igen i morgon då .. för en gångs skull vill jag faktiskt gå för har en del att uträtta meen , jag mår inte bra o de e inte bra , för imorgon is the day ;O  så ska försöka friskna till nu!
blööööh

navelpiercing

jag har funderat länge på navelpiercing :O ska jag skaffa eller inte`? meen då måste jag börja träna mer , för jag tycker INTE att de e snyggt om man inte har vältränad mage. har man en sisådär okej mage så e de inte snyggt .. :O



Gaygala i mitt hjärta:)<3


Lars winnerbäck <3 jag

Lars winnerbäck o jag har precis inlett ett förhållande , shit the same om han e för gammal.. nu kan han iaf sitta o sjunga sin underbara musik för mig hela dagarna :)(a)


what to do



  • titta på Teen Mom tills jag dör typ!
  • göra en "take care" låda
  • städa mitt rum o göra mamma glad ;P
  • dra till gymmet med Lisa

jag lär mig mkt av att titta på nyheterna ;)

visste ni att man skär av fenorna på hajar för att ha i en hajfens soppa som är en delikatess i något land !
grejjen e ju den att dom inte dödar hajjarna utan de tar upp dom o skär av fenorna o slänger sedan ner dom i havet igen.  för att få mer plats på båten för att fenor.



där nere lever dom högst en vecka , eftersom dom inte kan simma på jakt efter mat.



det är inte okej , soppa är ju inte ens så gott så de e värt o plåga tusentals hajjar .. kom inte o klaga sen när hajjarna är utrotningshotade, för det är ju inte så förvånande !

tv med frågande mamma:O

sitter och tittar på tv med mamma.. kul fredag kväll Haha , ne men skämt o sido så skulle jag nog inte orkat annat , mår inte så bra , är  helt slut :P skulle egentligen filmat lite med adina men de blev inte av xD nu ska jag kolla vidare lite på tvn , hörs kanske senare om jag inte går o lägger mej snart :) '



min mamma tror att jag har stoppat upp min bh o min syster tror att jag har skaffat silikonbröst! :O

peters hår?:O


bara jag som tycker att kissies bror peter har bland den fulaste frisyren ,? vad är de snygga i att ha en lång lugg platt rakt upp? o köort hår förövrigt?:O detta får mig att fundera på att raka av halva mitt hår o färga resten gult o blått !


fortfarande vaken o lite smått irriterad

vissa människor e jävligt okänsliga :O  när någon skriver något seriöst o "allvarligt " på facebook elr liknande som att någon har dött , då garvar man inte åt de o skriver elaka kommentarer , personen har det  nog redan jobbigt!

plus att jag inte vet va jag fortfarande gör uppe ,, ska sova nu , vill inte sova bort hela jävla dagen i morgon:O

social.se med adina:)

Precis ätit massa pizza o pratar telefon med adina samtidigt  som vi även snackar i micken på datorn:)
vi ska dra till gymmet o även snacka vidare , hänt lite saker som behöver snackas om!

något jag verkligen hatar är skitsnack .. snackar man skit om mej kan man räkna med jag inte tänker sitta o kolla på , så nu då när skitsnack gått runt , kommer jag fan ta tag i detta.. !



Emil i lönneberga is the shit typ:)

Ligger i soffan o kollar på Emil i Lönneberga med min syster , haha barn på nytt typ:P
mår inte direkt bra idag , men synden straffar sig själv antar jag ! :(
aja skriver sen för nu har jag inget intressant att säga ändå så :)


diss





BRUN UTAN SOL- de ser förjävligt ut enligt mej ! är man blek behöver man inte göra sej orange för de . tycker inteatt de e snyggt nånstans , samma sak me att vara "solbränd" på vintern.. inte snyggt när ingen annan e de , då e de ju rött genomskinligt att de e fejk!

hemma igen efter awesome kväll:)

hej e nu hemma från simon:) sjukt nice kväll faktiskt ! nu ska jag msna me Anders o se glad ut o hoppas på att ajg inte mår fööör dåligt i morgon :) puss gonatt:)

ett tips !



PureGlow- Neutrogena


denna produkt är magisk :O eller i vilket fall som helst skit bra , den både renar och gör huden mjuk .. helt amazing:) det är pads med två sidor , ena sidan är scrub sidan som rengör påå djupet och den andra sidan gör huden mjuk !


finns bla. på kicks där jag köpte den , kostar 55 kr men är absolut värd vart enda öre .

duschelidusch !

Precis kommit ut ur duschen , haha blev inget gymmande för mej ,,jag var för lat , förvånande :O :p
sitter nu i sängen o smsar o smsar med adina , hon har visst en kille som springer efter henne på stan i vetlanda haha vill inte nämna något namn haha (a*ar) höhö .. sitter iaf o garvar åt de , haha stackarn;P

blir en till utan smink bild :O som sagt , är nyvaken på denna bilden oxå så .. men men



bilder från när jag och syster tog kort utomhus!














Nyvaken o osminkad


ligger i soffan o kollar på ett gammalt avsnitt av biggest loser, är nyvaken o as seg ;O 
funderar på att försöka tvinga med mamma till gymmet en sväng.. har ingen lust att dra dit själv, lite sällskapssjuk kankse ;P?!






just nu! osminkad o nyvaken , inte lätt att vara snyggare än vad man är då;)



Becka dissar!



De som förlovar sig efetr några månaders förhållande och dessutom är för unga för det. var tog de seriösa delen med det hela vägen.. tycker att man ska vänta med det.
jag vet nog minst 4-5 par som är förlovade o de alla e under 17 år .. man bara what the fuck?:O



jag sysselsatte min kväll iallafall..

o drog till gymmet med Lisa :) vi va båda rätt sega men skönt att förbränna lite iaf o samtidigt prata av sej en del:)
nu ska jag ta nåt o äta o sen ta en snabb dusch o vänta på att cougar town börjar:)
hörs senare!







mitt humör just nu !

mitt humör skönk rätt långt nu var rätt taggad inför i kväll men de blev inte av nu , får bli en annan kväll istället men jaja de finns inte så mkt att göra åt !
får sitta o nörda vid datan ist o vänta på bättre tider :)

lek o smek

sitter o leker med datorn o väntar på att tiden ska gå ska åka om typ en halvtimma så har god tid på mej att leka runt på min nya älskling !:) kan nästan garantera att jag kommer vara mer aktiv i bloggen nu o fler bilder kommer även visas vilket e nice bajs:)




Ny dator weeei(Y)

nu har pappa kommit hem med min dator:) gissa om jag är glad elr glad haha !
jag sitter här i min säng nu o väntar på att emilia ska ringa elr smsa , vi ska åka o va me nårra kompisar hos simon i kväll , ska bli kul va ett tag sen ja träffa dom så:)








nu är det tisdag igen! :)

Precis kommit ut duschen o har precis pratat klart med Emilia i telefon :)
nu tänkte jag sätta mej och nörda lite the sims ett tag o låta tiden gå:P
hörs senare!

Hiss & Diss





  • Chinos på killar helst Beige, stilrent  o jäkligt snygg! en Lila t-shirt elr tröja till det är dödligt snyggt
  • Sportlov och alla andra lov
  • en speciell killparfym som jag sucktar efter när någon har den på sig , vet dock inte vilken vilket jag MÅSTE ta reda på :)
  • accessoarer , kan göra en hel outfit
  • filmen Matilda .. har tyckt om den sen jag var liten o har sett den en massa gånger :)





  • Killar med långt flötigt hår.. visst just längden e helt okej , typ en skatefrilla men längre än så funkar inte .. förutom dreads för de e för jäkla fina grejjer:)
  • Mittbena , visst jag hade de i går  men fan va jag har tröttnat på de , det är inte ens snyggt längre för uttjatat.. allra helst mitt bena när man inte har lång lugg utan har en raklugg som man sen delat på mitten xD
  • hästtokiga människor som absolut måste börja diskutera om den e halvblodig elr fullblodig, varm elr kall .. o man bah "hopp, jag kallar det för hääst "
  • att apelsiner är jobbiga att skala för de e förbannat gott:)


14 februari

ensam hemma o hundvakt , glad alla hjärtansdag typ?:P haha  ne men skämt så sido så för er som har nån , lucky you:)

va Ju o kollade på en dator i går men de va massa som skulle köpas till hit o dit på den så då skulle den kosta 2000 kr mer vilket jag inte har lust o betala så ska kolla på ett annat ställe i dag .. hoppas på att hitta nån vilket jag säkert gör:)
nu ska jag nog kolla på en film o hoppas på att mamma o syster kommer hem snart :)
hörs senare:):)

Mot emiliasötangulletott:)

Snart , elr jaa om typ 45 min ska jag åka till emilia :) var ett tag sen vi va , elr typ 4 dar sen men de e länge för att vara vi:P
nu sitter jag här o skriver me stumpan på msn o väntar på att tiden ska gå.. de suger rätt hårt här hemma så:)
aja hörs kanske senare puss <3



(tänkte lägga upp en bild på dagens facelook men det blev inte så bra .. är osminkad typ o kameran gav inte mitt utseende någon rättvisa.. så jag skippade de o snodde en bild från emilias blogg ist(A):) )

Bilder, stan och dator:)


Nu har varit ute med min syster och tagit lite bilder , visar dem senare:)
ska snart hoppa in i duschen o sen göra mej iordning för att åka till stan med mamma o kolla på en ny dator till mej :):)

haha hittade lite bilder på datan från förra året , här e två på mej då jag fick något hår ryck och klippte lugg på mej själv haha och eftersom jag e så snäll så får ni se dom:)






nörd?!:)


enligt filmer o serier o allt va det är så har alltid nördarna antingen glasögon elr tandställning eller till och med båda. jag har inte direkt tänkt på det innan förens jag såg en film i dag som handlade om b.la. en  "nörd".
jag tänkte då " vadå?så alla nördar föds med synfel och snea tänder?" för så verkar de ju för alla nördar har ju just glasögon och tandställning:O varför inte lila byxor och mustasch;)?


bjuder på två bilder på mej och emilia :)




frågan är ju , när är vi seriösa tillsammans?:P


älskar dej flicketösen :)

bilderna är tagna från hennes blogg btw www.diaryframe.blogg.se  , hoppas hon inte dödar mej för mkt:)

städa städa pengar på fredag?!:O


sitter o lyssnar på westlife , tragiskt nog .. nämen skämt o sido så har de en hel del bra låtar:)!

jag tänkte att jag faktiskt ska börja lite smått med att rensa ur min garderob, kan verkligen behövas , får itne in alla mina kläder så nu jäklar ska jag ta tag i detta:):)



fråga mej inte hur jag lyckas vara så snygg;);O

Vart hemma i dag som sagt :p nu ska jag st...

Vart hemma i dag som sagt :p nu ska jag städa mitt rum lite snabbt eftersom Adina kommer hit snart så ska jag klippa henne lite o så :)


Måste inskaffas !


har en massa saker som jag behöver men har inte tillräckligt med pengar;(

  • ny data!
  • ett par nya träningsbyxor
  • rosa mjukis dräkt (som jag hitta på B.young)
  • ett par träningsskor

off?

okej , nu jäklar!

jag har varit helt off denna veckan när det gäller bloggandet  har haft nationella prov o tenta som ska in och hit o dit så har inte haft tid till att vara aktiv på bloggen.. sry!
men nu är jag sjuk och kommer därför vara hemma i morgon och hela nästa vecka eftersom det e lov då , så då/nu kommer jag ta tag i detta igen , elr iaf försöka:)

Hejsan :) sitter i bussen på väg hem från ...

Hejsan :) sitter i bussen på väg hem från skolan o lyssnar på p3 :) en sak som jag känner för att klaga lite på (vilket jag oxå tänker göra ) Är när folk i bussen visar stor brist på respekt ! Här sitter jag med headset o lyssnar på radion på högsta volym men ändå hör jag klart och tydligt nårra tjejer som skrattar och skriker när dom pratar! Visst det e klart att man ska prata o skratta o va glad men man kan ju dämpa sig lite ! Det e rätt respektlöst mot de andra som åker bussen de har säkert haft en rätt Tuff dag o e trötta o vill bara komma hem . Och Då e det jävligt jobbigt o höra på ett par högljudda småtjejer ! Lider med killen som sitter snettframför mej som förgäves försöker göra sin läxa . Tänk till lite !


Sitter och Kollar på gynekologen i askim m...

Sitter och Kollar på gynekologen i askim med mina systrar o mamma :) vart hemma i dag men i morgon blir det skola en rätt okej dag ändå lär det bli ! Har dock nationella prov i svenska men efter det har jag en lång håltimme som jämnar ut det :) jaja nu ska jag Kolla vidare på tv , skriver nog kanske senare ;) puss sålänge


Just nu ligger jag i sängen med ena handen...

Just nu ligger jag i sängen med ena handen under hakan o Kollar ut genom mitt rätt så stora fönster . Utanför mitt fönster ser jag den mörka och stjärnklara himlen :) något ni kanske Inte redan visste om mej Är att jag älskar stjärnorna ! Det Är som om allt runt om kring en stannar upp och man bara Är i nuet ! Jag Har hört att man Inte kan fotografera stjärnorna , eller i vilket fall som helst Inte filma dem ! Det Är därför man ifråga sätter niel Armstrongs(Stavning) mån resa eftersom man ser stjärnorna på filmerna från månen :) jaja i vilket fall som helst så e stjärnorna fina o nån gång i livet så ska jag göra film till verklighet o ligga på motorhuven tillsammans med min kille o Kolla på stjärnorna :)


måste komma på lite rubriker :O

hej allihopa:)
måste bara säga att det känns jäkligt skönt med fredag i morgon , denna veckan har jag varit trött o på jäkligt dåligt humör utan någon direkt anledning faktiskt .. kanske tonårens underbara värld elr så e jag bara bitch!
hade tänkt att dra å träna men klockan blev lite mkt o min syster var inte lika taggad som jag så jag stannade hemma.. tycker de e tråkigt att gymma själv :P
nu ska jag iaf gå ut o gå en sväng och sen ska jag hoppa in i duschen o gå o lägga mej, har iofs sovit typ sen jag kom hem från skolan men jaja :)

bild på dagens outfit btw, tänkte att jag skulle börja med det så de blir lite mer bilder här i bloggen !
dagens outfit bestod iaf av ett par tights, ett stort svart linne o en skjorta.. en outfit som jag valde på typ 1 min så inte så vältänkt:)



suddig bild som fasen men hann inte ta en annan bild i morse , va redan sen till bussen :P

Hejsvejs:)


ska försöka få lite ordning på alla kläder  o sen plocka i ordning på mitt rum , ser lite ut som ett bombnedslag nu :) men först ska jag hoppa in i duschen o stå där alldeles förlänge:)
men säger gonatt nu ,för kommer inte skriva mer i kväll:P!

Gonatt!:)



jag o adinis i provhytten, visst e vi för söta;)?

Bra o ha systrar ibland:)


Min syster hade rensat ur sin garderob o plockade ut en massa helt okej snygga kläder som jag va snabb med att ta :)
massa bra basplagg o lite skjortos o sånt! så nu slipper jag spendera en massa pengar :):)





verkligen skit lätt o se va allt e för något:P

Dagens shopping:)



tights 20 kr st
bh band 10 kr
öronmuffar 10 kr
och solglasögon 10 kr .. allt är från Lindex:)





två par urgulliga trosor för 19 kr st från ginatricot:)

trosor 19 kr st från gina :P


nattlinne från Lindex 75 kr !
(ser bättre ut i verkligenheten ,bilden ger ingen rättvisa :P)


ett par sovshorts typ från Lindex 20 kr:)

allt var på rea:):)

Dagens;)!



en dagens outfit!:)

uttjatad tröja från ginatricot som jag ändå tycker !:)
Jeansleggins från hm
linne från gina! 

update!

okej okej okej !


1. Jag har bekräftat gymnasievalet, gjode det i måndags men jaja ! valde omvårdnad i förstahands val o i andrahandsval stylist! :)

2. jag ska sjunga solo på skolavslutningen inför hela skoooolan , ska antagligen sjunga två låtar:O

3. mitt rum är i stort behov av en makeover ink. städning:)

4. jag har alldeles för mkt kläder , får inte ens in allt i garderoben typ utan allt nytt ligger fortfarande i sina fina kassar!

5. tjejer får oxå morgonstånd!

vetlanda med adinis:)

hemma igen:)
slutade skolan vid 10.40 idag  mkt skööönt! jag o adina gick o kollade lite kläder o annat inne på lindex i eksjö sen hade vi tänkt o gå o gymma men de kostade 65 kronor o gymma EN gång så vi hoppade det o åkte till vetlanda o shoppade lite där med ist:)
Mycket bra dag faktiskt med en massa skratt:)
bilder på dagens köp kommer senare i kväll ! puss


inköp:):)


jag o adina kollade stan innan o gick in på lindex där de va bhar för 50 kronor så jag provade o valde den svarta o gick till kassan o så o sen gjorde hade kassörskan lite dålig koll så hon trodde att bh:arna kostade 20 kr st så jag sprang bort o plockade åt mej en till ! fett nice med två bhar för 40 kronor:):)


träningspass 2..

träningspass 2 .. check:)

så nu har adina o jag varit hyper aktiva o gymmat två gånger idag.. jaja jag vet att man inte ska gymma för ofta o att musklerna ska vila men idag blev de två pass iaf:) känner mej massa duktig nu faktiskt!

upprepad bild:)


Träningspass 1.. Check ! nu har jag o Adi...

Träningspass 1.. Check ! nu har jag o Adina tränat en timme på gymmet ,så nu ska vi gå o köpa Nåt o äta:)


RSS 2.0