utseende och beteende:)

okej har tänkt på en sak.. utseende spelar stor roll i denna värld , det kan ingen jäkel neka till..
men jag tycker o tänker såhär att man kan försöka se så snygg ut som möjligt och försöka bete sej på ett sätt i hopp på att andra ska tycka om en .. men (som tony Irving säger) det fuinkar inte rikigt så ändå , man kan sitta o operara sig o träna 24/7 för att få ett snyggt utseende , men det betyder inte att alla kommer tycka att du e snygg för det..
vanligt problem är väl att göra sej iordning till skolan .. me smink kläder och gud vet vad.. man kan försöka hur mkt som helst men alla tycker olika man kan inte göra så att alla tycker att man är snygg.. samma sak med beteende , va dej själv.. det vinner du på , du vinner massor på det.. och va ärlig , men inte för ärlig för då kan du få människor imot dej . låssas inte vara någon som du inte är för att passa in , för i grund och botten vill man ju bli tagen för den man är, vem vill inte kunna känna sej helt säker med sej själv framför tjejen elr killen man tycker om? elr framför alla egentligen? de som e hindret är ju mest sej själv , tragiskt nog .. fast det är ju oxå för att man blir påverkad av massmedian och folks åsikter , men skit i dom. va dej själv.. bete dej som du är och se ut hur du vill. för det viktigaste är att DU trivs med dej själv. för ett bra självförtroende är oxå ett stort plus:)
så försök att gå din egna väg du vill inte ha ett förhållande elr vara vän med någon som inte tycker om dej för den du är .. du är fin som du är:) det är bara att acceptera:) kan dock säga att det är svårt att hitta sig själv i tonåren då man blir påverkad av precis allt... men ha ändå me det i livet " DU är vacker som du e:)"

blev rätt mkt skrivande , men kan ju inte skriva hur mkt som helst därför jag sluta lite crazy xD finns ju inte direkt nån röd tråd i texten :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0